Tips voor het plannen van je reis

Je hebt een jaar lang hard gewerkt en bent eraan toe om een leuke vakantie in te plannen. In dit artikel vertellen we jou meer over het inplannen van je reis en hoe je dit het beste kunt aanpakken. Lees snel verder en wij voorzien jou van de informatie die je nodig hebt voor het inplannen van je reis.

Vakantie zelf regelen of een reisbureau inschakelen?

Het grote voordeel van je vakantie...

Vakantie Anders

Examenreizen en studenten reizen

Reizen voor studenten zijn er natuurlijk te vinden onder de aanbieders van zonvakanties, maar voor elke student die tijdens zijn vakantie ook iets meer wil beleven dan alleen maar hele dagen aan het strand liggen organiseert Simi uiteenlopende jongeren vakanties en examenreizen. Voornamelijk in Europa, maar voor wie iets meer te besteden heeft ook naar Amerika en Canada.

Hieronder geven ...

Vakantie Anders

Single reis

Je wil graag op reis, maar je hebt eigenlijk geen zin om alleen te gaan. Gelukkig zijn er genoeg reizen te boeken waarbij je helemaal niet alleen hoeft te gaan. Samen met een aantal jongeren kan je de reis van je leven maken. Jongerenreizen worden begeleid door een begeleider waarmee je elke dag de leukste uitstapjes maakt...

Vakantie Anders