Kijk je ogen uit op Gran Canaria

Read Full Article Één van de meest populaire vakantiebestemmingen in Europa is Gran Canaria. Gran Canaria is onderdeel van de Canarische eilanden, en die eilandengroep is twaalf maanden per jaar erg geschikt om de zon op te gaan zoeken. Gran Canaria is het grootste eiland van de Canarische eilanden en in ongeveer vier uur vliegen ben je op dit heerlijke eiland. Naast mooie stranden heeft het eiland ook leuke bezienswaardigheden om te gaan bekijken. Wij zetten de leukste bezienswaardigheden van dit mooie eiland voor je op een rij.

best chat up lines for online dating

Dunas de Maspalomas

picture of pool filter hook up In het uiterste zuiden van het eiland vind je de Dunas de Maspalomas. Het zuiden van het eiland staat bekend als druk en toeristisch, maar de duinen van Maspalomas geven een heerlijk gevoel van rust en ontspanning in dit gebied. Deze duinen vind je vlakbij de populaire badplaatsen Playa del Ingles en Maspalomas, dus als je daar in de buurt bent moet je zeker even een kijkje gaan nemen bij de duinen. Een aanrader is het bezoeken van de duinen net voor zonsondergang, omdat de zon dan prachtig schijnt over dit mooie gebied.

site de rencontres des plus de 50 ans

Gáldar

dating site email checker In het noorden van het eiland vind je het authentieke dorpje Gáldar. Dit dorpje is nog niet erg toeristisch en je kunt hier heerlijk genieten van de Spaanse gastvrijheid. Op het grote plein midden in het dorp wordt elke zondag een gezellige markt georganiseerd, waar verse, lokale producten verkocht worden. Het museum Cueva Pintada geeft je een kijkje in de rijke historie die dit deel van het eiland heeft.

click over here

Dolfijnentocht in Puerto Rico

Full Article Vanuit het havenstadje Puerto Rico worden meerdere malen per week dolfijnentochten georganiseerd. Met een mooie boot vaar je vanuit de haven van Puerto Rico naar het leefgebied van de dolfijnen, en kun je deze prachtige dieren gaan spotten. Er is een grote kans dat er precies naast de boot een aantal dolfijnen komen zwemmen.

Vakantie Anders
Tags:  

case dating knives