Vakantie rondreis Zuid-Afrika

Eén van de meest indrukwekkende landen ter wereld is Zuid-Afrika. U wordt hier overweldigd door grote steden zoals Kaapstad tot heerlijke wijnen en de Big Five die vrij rondloopt. Tijdens een vakantie rondreis Zuid-Afrika komt u langs de mooiste plekken van het land. U krijgt zo een prachtige indruk van Zuid-Afrika. Natuurlijk mag een bezoek aan het Krugerpark en de Tafelberg niet ontbreken. Reizen in Zuid-Afrika blijft een bijzondere ervaring die u absoluut een keer meegemaakt moet hebben. Tijdens onze vakantie rondreis Zuid-Afrika durven we zelfs van de gebaande paden af te stappen. We durven u een idee te geven hoe het land er buiten het toerisme uitziet en welke mooie plekjes er in het land nog meer te ontdekken zijn. Diverse excursies zijn bij de reis inbegrepen, maar uiteraard kan u deze nog verder uitbreiden.

Ontdek een land met een schitterende natuur en cultuur

Reizen in Zuid-Afrika zal heel anders zijn dan je gewend bent. De verschillen met de cultuur in ons land en Zuid-Afrika kunnen niet groter zijn. Toch maakt dit het juist zo fascinerend om van dichtbij te zien. Tijdens reizen in Zuid-Afrika krijg je een duidelijk beeld van een cultuur die we ons niet kunnen voorstellen. U heeft echt het idee en gevoel dat u in een compleet andere wereld bent. Dit in combinatie met een schitterende natuur die u telkens opnieuw blijft verbazen. Maak bijvoorbeeld een rondrit door de Drakenbergen en ontdekt de groenste Canyon ter wereld midden in Zuid-Afrika. Dit soort dingen blijven je elke keer weer opnieuw verbazen tijdens reizen in Zuid-Afrika.

Vakantie Anders