Festivals maken van Nederland een top vakantieland

Nederland wordt qua natuur en weer niet aangemerkt als fijn vakantieland. Zelfs Nederlanders vinden het vaak drie keer niks. De temperaturen vallen tegen, de Noordzee is troebel en een tocht door de bergen zit er niet in. Toch heeft Nederland veel te bieden. Niet voor niets trekken er jaarlijks veel Duitsers richting het Hollandse kustgebied en zijn de toeristen in Amsterdam niet aan te slepen.

Nederland; Muziekland

Jan Smit en de Gebroeders Ko worden met enige regelmaat als smakeloos gekenmerkt. Echter is Nederland #1 muziekland. Dit komt door wereldberoemde DJ’s zoals Hardwell & Martin Garrix die in de Lage Landen zijn geboren en opgegroeid. Hedendaags touren deze DJ’s over de hele wereld en speciaal naar Nederland komen om ze zien op te treden is dus niet nodig. Echter is er nog meer aan de hand.

festivals

Ieder weekend tal van festivals

Nergens ter wereld worden er zoveel festivals als in Nederland georganiseerd. Ieder weekend is het raak. Met name in de regio Amsterdam is het feest. Techno, House, HipHop en Hardstyle festivals. Dit is niet in het buitenland onopgemerkt gebleven. Iedere zomer komen er toeristen naar ons land om te genieten van heerlijke muziek, gedraaid door de beste DJ’s die Nederland rijk is.

Er worden met regelmaat festivals op zowel zaterdag als zondag georganiseerd. Op zaterdag in Amsterdam en op zondag in park Aquabest (Noord- Brabant) bijvoorbeeld. Deze terreinen liggen niet pal naast een station. Voor toeristen is het qua reizen dus niet eenvoudig. Daar is echter een oplossing voor.

Met de auto eenvoudig van A naar B

Voor toeristen die met het vliegtuig Nederland aandoen is er car hire Amsterdam airport. Daar kunnen zij een auto kiezen om vervolgens naar een festival te rijden. Bovendien worden ze in de watten gelegd want de (online) geselecteerde auto wordt voorgereden. Verder hoeven ze niets te doen. Zij zullen meteen het ultieme vakantiegevoel hebben. Car hire schiphol staat bekend om de goede service. Het voorrijden van hoort hierbij.

De vakantiegangers kunnen op zondag na het festival in Noord – Brabant de auto weer afleveren bij car rental eindhoven aiport. Het is, voor hen, dus niet nodig om helemaal terug richting Amsterdam te rijden.

Vakantie Anders