Rondreis Noorwegen

Een fantastisch land voor een avontuurlijke vakantie is natuurlijk Noorwegen. Reizigers die actief zijn aangelegd gaan hier hun hart ophalen. Tijdens een rondreis Noorwegen maak je kennis met de spectaculaire natuur. We gaan tijdens de reis dingen ondernemen die je nergens anders tegenkomt. Onze reisorganisatie pakt tijdens een rondreis niet de standaard highlights die we allemaal al eens gezien hebben. We gaan echt een rondreis maken waarbij we de mooiste plekjes in de natuur gaan ontdekken die vrijgegeven worden door de lokale bevolking. Tijdens een rondreis Noorwegen maken we diverse wandeltochten door de schitterende natuur. Daarnaast maken we een kanotocht waarbij we langs unieke plekjes komen. Ontdek dit ruige land met de vele mogelijkheden en hou je actief bezig in de natuur. Met respect voor de natuur gaan we zelfs kamperen op de mooiste plekjes in het land. Midden in de natuur beleef je een belevenis die je nooit meer zal vergeten.

Jongeren rondreis naar Noorwegen

Ben je op zoek naar een speciale zomervakantie? Met een jongeren rondreis ga je samen met leeftijdsgenoten op reis. Je hoeft zo niet alleen op reis te gaan. Dankzij een uitstekende begeleiding voel je altijd op je gemak binnen onze gezellige groepsreizen. Midden in de uitgestrekte natuur maak je tijdens sportieve activiteiten pas echt kennis met leeftijdsgenoten. Tijdens een jongeren rondreis zorgen we altijd voor een gevarieerde groep met leeftijdsgenoten. Hierbij is altijd minimaal 50% van de reizigers alleen, waardoor je sneller contact legt met de rest. Kortom een reis om nooit te vergeten vooral niet als je voor een prachtig land als Noorwegen kiest.

Vakantie Anders