Zomerkamp

Een zomerkamp kan natuurlijk veel leuker zijn, dan alleen een weekendje weg in Nederland. Tijdens zomerkamp ga je met leeftijdsgenootjes een reis in Europa maken. Dit kan een weekendje Ardennen zijn of een jongerenrondreis door Slovenië. Tijdens zomerkamp ga je niet alleen zonder ouders een mooie reis maken, maar is er ook uitstekende beveiliging. Er is zelfs een uitgebreid dagprogramma waarop verschillende activiteiten staan. Elke dag wordt er een nieuwe activiteit georganiseerd. Tijdens deze activiteiten gaan we bijvoorbeeld raften op een raften of een stukje cultuur snuiven in het land. Elke keer proberen we je positief te verrassen tijdens een zomerkamp.

Avontuurlijke vakantie samen met leeftijdsgenootjes

De jongeren rondreis die je met ons gaat maken is altijd ingesteld op actieve jongeren. Het is geen standaard strand, zee en zon vakantie. We gaan gezamenlijk kamperen en leuke activiteiten ondernemen. Bijvoorbeeld kanoën op de rivier of paintballen in de natuur. Het programma is vooraf al bekend. Je kan zo zelf kijken of dit je aanspreekt of dat je liever een andere jongeren rondreis kiest. Wij proberen de doelgroep elke keer te verrassen door de prachtige natuur in combinatie met leuke activiteiten in het land. Kortom de perfecte uitvalsbasis voor een rondreis door Europa. Kies een land die je aanspreekt of waar je nog veel van wil ontdekken en wij zorgen voor een compleet georganiseerd zomerkamp. Uiteraard altijd onder een uitstekende begeleiding en in groepen leeftijdsgenoten die net als jij ook alleen op reis bent. Je maakt zo al snel vriendschappen voor het leven tijdens een zomerkamp.

 

Vakantie Anders