Individuele rondreis naar Vietnam

Een individuele rondreis is een vorm van rondreizen waar je met eigen prive gezelschap op vakantie gaat. Je kunt dus met vrienden of familie op rondreis gaan. Meestal is er wel een reisschema waar je je aan kunt houden en vervoer en slaapplekken zijn vaak ook al geregeld. Een super toffe voor een rondreis bestemming is Vietnam. Waar moet je aan denken en wat moet je zeker doen als je naar Vietnam gaat?

Vietnam is voor grote rondreizen een ideaal en veelzijdig land. Naast Thailand en Indonesie is het een van de meest populaire bestemmingen om een vakantie door te brengen. Het land is perfect om te backpacken maar ook voor een relaxte strandvakantie ben je in Vietnam op het juiste adres. De hoofdstad is Hanoi wat in het noorden van het land ligt. Het land telt 6,5 miljoen inwoners maar is niet de grootste stad. De grootste stad is namelijk Ho Chi Minh. Deze stad ligt weer in het zuiden van Vietnam. Als je een rondreis wilt doen, bijvoorbeeld via 333travel, dan is het aan te raden van het noorden naar het zuiden te reizen. Het is namelijk een langwerpig land en zo kun je alle highlights van het hele land meepakken. Je kunt dan vliegen naar Hanoi, en terugvliegen vanaf Ho Chi Minh.

Als je zelf de reis hebt samengesteld zal je meemaken dat je veel in een bus of trein zit. Je moet namelijk grote afstanden overbruggen. Het is dan aan te raden om s nachts te reizen. Het is zonde om overdag te reizen waardoor je kostbare tijd verliest. Als je echt alle highlights wil zien kun je een reisorganisatie de reis laten plannen. Organisaties zoals djoser hebben experts die alles van Vietnam af weten. Als je een door hun uitgestippelde reis neemt weet je dat je geen belangrijke dingen zult missen.

 

 

Vakantie Anders